Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Før musen henover billedet for at zoome
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år
Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år

Time2learn værkstedspakke dansk - Fra 7 til 10 år

Før DKK 1.141,00
DKK 969,85
(DKK 1.212,31 inkl. moms)
Antal
   Forlænget leveringstid
Varenummer: V111546
Time2learn værkstedspakken består af læringsspil til værkstedsundervisningen, men spillene kan også bruges som et supplement til den planlagte undervisning. Denne værkstedspakke henvender sig til børn på læringsniveauet 7 - 10 år. Det er muligt at spille spillene på forskellige måder, ligesom det også er muligt at spille spillene på forskellige niveauer. Kortene, som følger med til de forskellige Time2learn spil er inddelt i to niveauer. Niveau 1 svarer til 2. klasses læringsmål og niveau 2 er ekstra udfordrende.
Sættet indeholder 8 værksteder, og kan bruges i grupper af 3 - 4 personer.

Når enden er god
"Når enden er god" er et hyggeligt læse- og stavespil, som fokuserer op endelser. Find ord, der ender på samme bogstav, og så har du stik fx pingvin og melon. Det primære læringsmål i dette spil er læsesikkerhed og udlyde. Spillet indeholder i alt 84 kort (2 niveauer)
Værkstedssættet indeholder 2 x "Når enden er god"

Kadolejdo
"Kadolejdo" går ud på at sætte brikker sammen til ord. Du kan eventuelt bruge spillet som supplement til stavetræningen. Gennem spillet skærpes opmærksomheden på bogstavlyde og stavning. I spillet bliver børn udfordret på en sjov og motiverende måde til at sætte bogstaver sammen, fokusere på endelser og stumme bogstaver samt vokalforvekslinger. Spillet er opdelt i 3 sværhedsgrader.
Værkstedssættet indeholder 2 x "Kadolejdo"

Kæledyrsspil
Med "Kæledyrsspillet" fokuseres på ordkendskab, læseforståelse, talemåder, ordsprog samt egenavne med stort bogstav. Placer de 6 gule dyrekort på en række midt på bordet. Herefter lægges ordkortene med tekstsiden nedad. Det gælder nu om, at børnene samler 1 kort til hvert dyr. Børnene trækker på skift et kort, læser ordet og lav en sætning med ordet eller forklar ordsproget. Kortet lægges herefter ud for det dyr, det passer til (fx Nemo ud for fisk). Vinderen er den spiller, der først samler 1 kort til hvert dyr.
Værkstedssættet indeholder 2 x "Kæledyrsspil"

Navneordszoo
"Navneordszoo" er et hyggeligt brætspil, hvorigennem børn lærer, hvad navneord er, og hvordan de kan bøjes. Navneords-spillet kan sikre at børn får en sikker læsning og en korrekt stavning. Stil brikkerne på start, kast terningen og ryk brikken. Hvis barnet kan bøje det navneord, som de lander på, må man blive stående - ellers er det tilbage til feltet, man kom fra.  

4 x skriveplader og 4 x skrivepenne
Skrivepladerne, der medfølger i dette sæt, kan være en stor hjælp til skrivetræningen. Skrivepladerne er nemme at tage med, og med disse plader er det muligt at skrive, hvor som helst og når som helst - på gulvet, udenfor eller måske i sofaen. Takket være skrivepladerne, er det nu slut med krøllet papir.
Andre har også købt
Silk Clay, sort, 650 g
Silk Clay, sort, 650 g
DKK 144,00
(DKK 180,00)
Post-it Cube i neonfarver 76 x 76 mm. 450 blade
Papirkurv Orth plast grå 14 liter  4-kantet
Om Nova Nordic

Vi tilbyder et bredt udvalg af skoleartikler og beskæftigelsesmaterialer. Vi lægger vægt på personlig service, gode priser og hurtig levering. Vores brede udvalg er nøje udvalgt så du får mest mulig kvalitet for pengene.

Åbningstider

Mandag:8.00 – 16.00

Tirsdag:8.00 – 16.00

Onsdag:8.00 – 16.00

Torsdag:8.00 – 16.00

Fredag:8.00 – 16.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende
en ordre eller nogle produkter kan du
kontakte os på: ordre@novanordic.dk eller

Nova Nordic A/S   |   Skalhuse 32   |   DK-9240 Nibe   |   Tlf.: 7027 8780   |   ordre@novanordic.dk